Commissies

Commissies 
M.S.V. Hera beschikt momenteel over zes commissies. Deze commissies zijn verantwoordelijk voor verschillende activiteiten binnen en buiten de studievereniging. Door als student plaats te nemen in een commissie kun je jezelf goed ontwikkelen in verschillende vaardigheden. Ieder jaar kunnen studenten zich inschrijven voor de verschillende commissies. Hieronder stellen wij de comissies van 2019 aan je voor! 


Onderwijscommissie 
De Onderwijscommissie bestaat uit 4 leden. Deze commissie houdt zich bezig met het organiseren van activiteiten met een educatief karakter. Daarbij beheert de onderwijscommissie de database met de slaapplaatsen voor stage en helpt studenten met het vinden van een slaapplaats. 

De Commissaris Onderwijs is Eefje Bossink. Leden van de commissie zijn Shannon Hogenberk, Dagmar van Es en Noor Doorneveld. 


Activiteitencommissie  
De Activiteitencommissie bestaat uit 5 leden. Deze commissie organiseert verschillende activiteiten binnen de studievereniging zoals borrels en feestjes.  Deze activiteiten kunnen door zowel studenten als medewerkers van de Academie Verloskunde Maastricht  worden bezocht. 

De Commissaris Activiteiten is Daphne Bolder. Leden van de commissie zijn Evi Vorstermans, Romy Lastdrager, Julia van de Brandt en Inge Kerkvliet.


Lustrumcommissie
De Lustrumcommissie bestaat uit 5 leden. Deze commissie is dit jaar nieuw, gezien MSV Hera in een lustrumjaar zit. Zij zullen dit jaar een lustrumdag en aan het einde van het academisch jaar een speciaal lustrumgala organiseren. Ze zullen ervoor zorgen dat dit een onvergetelijk feest zal zijn! Naast deze twee grote activiteiten zullen ze ook een speciale Heratas ontwerpen in het teken van ons lustrumjaar. 

De Commissarissen Eindejaars zijn Kim Feleus en Merel van Zutphen. Leden van de commissie zijn Puck van Koutrick, Hilde Pittens en Demi Hanengraaf.


Introkampcommissie 
De studententijd op de Academie Verloskunde Maastricht begint altijd met een introductiekamp. Hera wil ervoor zorgen dat dit een onvergetelijke tijd gaat worden. Deze commissie bestaat uit eerstejaars studenten en organiseert het kamp. De commissie telt 5 leden. Zij zorgen ervoor dat de nieuwe eerstejaars studenten een leuke kennismaking hebben met de opleiding en hun medestudenten. 

De Commissaris Introductie is Trisha Joosten. Leden van de commissie zijn Kimberly Leeggangers, Joya Reul, Danique van Nielen en Floor Smits.


PR Commissie
‚Äč
De PR Commissie verzorgt elk kwartaal een nieuwsbrief waarin de realisaties van die periode verwerkt worden. Daarbij staat er een overzicht van toekomstige activiteiten in. Verdere plannen van de PR Commisie zijn het maken van een jaarboek en ontwikkelen van M.S.V. Hera merchandise. De PR Commissie telt 4 leden.

De Commissaris Extern (PR) is Myrthe van den Berg. Leden van de commissie zijn Anouk van Asten, Yosra Allaoui en Annick Hoeben.  Voorlichtingscommissie 
De voorlichtingscommissie bestaat dit jaar uit zes leden. Deze commissieleden nemen contact op met verschillende scholen om te vragen of zij interesse hebben in seksuele voorlichting of voorlichting over het vak Verloskunde. Vervolgens zetten zij een presentatie in elkaar en geven zij voorlichting aan middelbare scholen en basisscholen. Op deze manier willen wij onze kennis zoveel mogelijk delen met anderen!

De Commissaris Voorlichting is Romi Vroemen. Leden van de Voorlichtingscommissie zijn Demi van Erp, Fleur Peeters, Eva Vermeeren, Jacqueline Westenberg en Nadine Vos.


Heb je interesse om deel uit te maken van een van de commissies? Stuur dan een mail naar info@msvhera.nl

Onze sponsoren