Commissies

Commissies 
M.S.V. Hera beschikt momenteel over vijf commissies. Deze commissies zijn verantwoordelijk voor verschillende activiteiten binnen en buiten de studievereniging. Door als student plaats te nemen in een commissie kun je jezelf goed ontwikkelen in verschillende vaardigheden. Ieder jaar kunnen studenten zich inschrijven voor de verschillende commissies. Hieronder stellen wij de comissies van 2017 aan je voor! 


Onderwijscommissie 
De Onderwijscommissie bestaat uit 7 leden. Deze commissie houdt zich bezig met het organiseren van activiteiten met een educatief karakter. Daarbij beheert de onderwijscommissie de database met de slaapplaatsen voor stage en helpt studenten met het vinden van een slaapplaats. 

De Commissaris Onderwijs is Marije Vellinga. Leden van de commissie zijn Demi van Erp, Shannon Hogenberk, Bernice Lowik, Jori van Oosterhout, Annelies Pot en Mahrès Zwoferink.


Activiteitencommissie  
De Activiteitencommissie bestaat uit 6 leden. Deze commissie organiseert verschillende activiteiten binnen de studievereniging zoals borrels en feestjes.  Deze activiteiten kunnen door zowel studenten als medewerkers van de Academie Verloskunde Maastricht  worden bezocht. 

De Commissaris Activiteiten is Imke Zonneveld. Leden van de commissie zijn Benne Cosijnse, Niels Gout, Fenna Reinders, Ellen van Son en Sanne Vosters.Eindejaarscommissie
De Eindejaarscommissie bestaat uit 6 leden. Deze commissie organiseert aan het eind van het kalenderjaar een winterborrel waarbij iedereen van de Academie Verloskunde Maastricht welkom is om het jaar gezellig samen af te sluiten! Daarnaast wordt er aan het einde van het academisch jaar een eindejaarsgala georganiseerd. Deze commissie zorgt ervoor dat dit een onvergetelijk feest zal zijn.  

De Commissarissen Eindejaars zijn Anne Dobbelstein en Jolijn van der Maaden. Leden van de commissie zijn Roos de Boer, Lisan van der Heijden, Regi Mijs en Nadine Strijbos.

Introkampcommissie 
De studententijd op de Academie Verloskunde Maastricht begint altijd met een introductiekamp. Hera wil ervoor zorgen dat dit een onvergetelijke tijd gaat worden. Deze commissie bestaat uit eerstejaars studenten en organiseert het kamp. De commissie telt 5 leden. Zij zorgen ervoor dat de nieuwe eerstejaars studenten een leuke kennismaking hebben met de opleiding en hun medestudenten. 

De Commissaris Introductie is Liz Lievaart. Leden van de commissie zijn Shannon Klompen, Charlotte Cardinaal, Fleur Peeters, Fleur Schouten en Hanneke Steinmann.

PR Commissie
De PR Commissie verzorgt elk kwartaal een niewsbrief waarin de realisaties van die periode verwerkt worden. Daarbij staat er een overzicht van toekomstige activiteiten in. Verdere plannen van de PR Commisie zijn het maken van een jaarboek en ontwikkelen van M.S.V. Hera merchandise.

De Commissaris Extern (PR) is Ellis van der Ven. Leden van de commissie zijn Madelon de Laat en Anne Roosma. Heb je interesse om deel uit te maken van een van de commissies stuur dan een mail naar info@msvhera.nlHera_Logo.jpg

Onze sponsoren