Commissies

Commissies 
M.S.V. Hera beschikt momenteel over zeven commissies. Deze commissies zijn verantwoordelijk voor verschillende activiteiten binnen en buiten de studievereniging. Door als student plaats te nemen in een commissie kun je jezelf goed ontwikkelen in verschillende vaardigheden. Ieder jaar kunnen studenten zich inschrijven voor de verschillende commissies. Hieronder stellen wij de comissies van 2018 aan je voor! 


Onderwijscommissie 
De Onderwijscommissie bestaat uit 4 leden. Deze commissie houdt zich bezig met het organiseren van activiteiten met een educatief karakter. Daarbij beheert de onderwijscommissie de database met de slaapplaatsen voor stage en helpt studenten met het vinden van een slaapplaats. 

De Commissaris Onderwijs is Shannon Hogenberk. Leden van de commissie zijn Myrthe van den Berg, Pleun Smit en Jolene Damoiseaux. 


Activiteitencommissie  
De Activiteitencommissie bestaat uit 6 leden. Deze commissie organiseert verschillende activiteiten binnen de studievereniging zoals borrels en feestjes.  Deze activiteiten kunnen door zowel studenten als medewerkers van de Academie Verloskunde Maastricht  worden bezocht. 

De Commissaris Activiteiten is Fleur Peeters. Leden van de commissie zijn Niels Gout, Fenna Reijnders, Charlotte Cardinaal, Dette van der Heijden en Jacqueline Westenberg.Eindejaarscommissie
De Eindejaarscommissie bestaat uit 5 leden. Deze commissie organiseert aan het eind van het kalenderjaar een winterborrel waarbij iedereen van de Academie Verloskunde Maastricht welkom is om het jaar gezellig samen af te sluiten! Daarnaast wordt er aan het einde van het academisch jaar een eindejaarsgala georganiseerd. Deze commissie zorgt ervoor dat dit een onvergetelijk feest zal zijn.  

De Commissaris Eindejaars is Demi van Erp. Leden van de commissie zijn Jasmijn Naus, Trisha Joosten, Elrieke van Hunen en Lysanne Fase


Introkampcommissie 
De studententijd op de Academie Verloskunde Maastricht begint altijd met een introductiekamp. Hera wil ervoor zorgen dat dit een onvergetelijke tijd gaat worden. Deze commissie bestaat uit eerstejaars studenten en organiseert het kamp. De commissie telt 5 leden. Zij zorgen ervoor dat de nieuwe eerstejaars studenten een leuke kennismaking hebben met de opleiding en hun medestudenten. 

De Commissaris Introductie is Annick Hoeben. Leden van de commissie zijn Evi Vostermans, Romi Vroemen, Sylke Ivits en Kiki Dollevoet.


PR Commissie
‚Äč
De PR Commissie verzorgt elk kwartaal een niewsbrief waarin de realisaties van die periode verwerkt worden. Daarbij staat er een overzicht van toekomstige activiteiten in. Verdere plannen van de PR Commisie zijn het maken van een jaarboek en ontwikkelen van M.S.V. Hera merchandise. De PR Commissie telt 4 leden.

De Commissaris Extern (PR) is Fenne Hos. Leden van de commissie zijn Anouk van Asten, Yosra Allaoui en Eva Gootzen.  Onderzoekscommissie
De Onderzoekscommissie is een commissie die zijn start in 2018 zal gaan maken. Deze commissie zal zich gaan bezighouden met het EBM onderwijs. Ze zullen veel gaan samenwerken met het lectoraat van de Academie. De commissie telt 6 leden en heeft geen commissaris. 
Wel zal Shannon Hogenberk vanuit het bestuur een actieve rol spelen in deze commissie.

Leden van de Onderzoekscommissie zijn Aira Schaffers, Liz Lievaart, Imke Zonneveld, Eline van Rossum, Liselotte Claassen en Shannon Hogenberk.Weekendcommmissie
De Weekendcommissie is evenals de Onderzoekcommissie een nieuw intitiatief. De commissie zal zich bezig gaan houden met het plannen en organiseren van een weekend voor alle VIO's. De commissie bestaat uit 5 leden.

De Commissaris Weekend is Fleur Schouten. Leden van de commissie zijn Anisa Vossen, Inge Kerkvliet, Roosmarijn Lutterman en Merel van Zutphen

M.S.V._Hera_logo_-_Final_-_wit.png

Heb je interesse om deel uit te maken van een van de commissies? Stuur dan een mail naar info@msvhera.nl

Onze sponsoren